Aqua Vitae
home |  agenda |  contact
foto agenda
AGENDA
Hieronder een overzicht van alle door ons geplande activiteiten. Ook vind je hier evenementen van anderen die je sowieso niet mag missen. Denk je dat we een gaatje voor je hebben, bel of mail ons dan.

Dinsdag 13 december in Tante Agaath in Amsterdam
Onder leiding van Marc Vekemans en Bastiaan van der Staak wederom een whisky diner, met uitleg en bijbehorende whisky's. Daniel Hutchinson is ook weer van de partij. Tante Agaath ligt in het hart van de Jordaan. Aanvang 19.30 uur, kosten: € 65,00. Voor deze proeverij zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Woensdag 30 november in café Lef in Amsterdam
Onder leiding van Marc Vekemans proeven we ruim 9 gangen, in totaal met 15 whisky's bereid. Uiteraard proeven we ook enkele bijbehorende whisky's en krijgen we uitleg over hoe en waarom juist die whisky in dat recept is verwerkt. De culinaire prestatie wordt weer geleverd door Daniel Hutchinson. Het initiatief wordt ondersteund en gesponsord door Whiskycafe De Still. Eigenaar Bastiaan van der Staak zal dan ook aanwezig zijn. De locatie is café Lef, een oergezellig bruin café op de Zeedijk. Aanvang 19.30 uur, kosten: € 65,00.

Maandag 20 november in BOOM Eten & Drinken in Amsterdam
Onder leiding van Marc Vekemans proeven we ruim 9 gangen, in totaal met 15 whisky's bereid. Uiteraard proeven we ook enkele bijbehorende whisky's en krijgen we uitleg over hoe en waarom juist die whisky in dat recept is verwerkt. De culinaire prestatie wordt geleverd door Daniel Hutchinson, chef-kok van dit restaurant. De locatie is restaurant BOOM, bij het Oosterpark. Aanvang 19.30 uur, kosten: € 65,00.

Donderdag 17 november in De Still in Amsterdam
Op donderdag 17 november is er een whiskyproeverij in Whiskycafé De Still aan het Spui in Amsterdam. Onder leiding van Bastiaan van der Staak proeven we The Glenlivet, een van de meest bekende Speyside-stokerijen, die juist daardoor vaak vergeten wordt. We proeven drie bottelingen en drie andere single malts van moederbedrijf Pernod-Ricard. Aanvang 20.00 uur, kosten: € 12,50

Vrijdag 11 t/m zondag 13 november in de Pieterskerk in Leiden
In het weekeinde van 11 - 13 november 2005 staat dit jaar de Pieterskerk in Leiden volledig in het teken van de (malt) whisky. Het is de 6e keer dat het whiskyfestival plaatsvindt. Vrijwel alle importeurs zijn weer aanwezig, die enkele honderden verschillende whisky's presenteren. Toegangsprijs € 40,-

Home 1